Welkom op onze

website!

Welkom!

Kom een kijkje nemen op onze website als u een toffe, ontspannende vakantie wilt hebben in het mooie kustdorpje São Martinho do Porto aan de Zilverkust van Portugal. Als u op zoek bent naar ontspanning, gezelligheid, zon, perfect klimaat, vriendelijke mensen, heerlijke restaurantjes, dan bent u aan het juiste adres!

 

Maak kennis met deze aangename vakantiebestemming én met ons gezellige appartement. Het is gloednieuw en biedt ruimte en comfort voor 4 personen. Op het dakterras van het gebouw kunt u genieten van een prachtig zicht op de omgeving en u vindt er een zwembad en een kinderbad. Wilt u wat aan uw conditie doen, dan staan er fitnesstoestellen voor u klaar. U kunt natuurlijk ook wandelen in de mooie natuur in en rond São Martinho! Loop bijvoorbeeld eens via het strand van de mooie baai tot in Salir do Porto, of huur een fiets om de omgeving te verkennen en ontdek de andere nabijgelegen stranden.

 

We hopen dat u evenveel plezier beleeft als wij bij het ontdekken van deze zalige bestemming: ideaal voor een zonnige vakantie in een streek met een mild zomerklimaat waar je lekker op het strand kan vertoeven maar ook een ruim aanbod aan culturele uitstapjes vindt. Beroemde plaatsen als Fatima, Obidos, Alcobaça en zelfs Coimbra zijn niet ver en ze zijn allemaal een bezoekje waard. En natuurlijk is er nog veel meer moois te ontdekken!

 

Ook families hebben het in São Martinho do Porto naar hun zin! En wie wil er niet naar dat mooie strand met zijn typische tentjes die beschutting bieden als de zon toch wat te hard zou schijnen? Voor de kleintjes is het zeewater ideaal: geen wilde zee maar kalm water om naar hartenlust in te spelen en te spartelen.

 

Betekent vakantie voor u lekker genieten van een eerlijke keuken en een glaasje wijn, of relaxen op een zalig terrasje? Dan kunt u elke dag wel een keuze maken uit de talrijke leuke adresjes die São Martinho telt.

 

Wij wensen u alvast veel plezier!

Rua Francisco Manuel Clérigo,

São Martinho do Porto

 

Alojamento local

n° 12746/AL

 

© 2015 | Ori Roggemans

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now